Kwaliteitsteam

Even voorstellen: Wij zijn Nanette de Vries en Linda Vergouwe.
Samen vormen wij een ijzersterk team als het gaat om werken in een mondhygiënepraktijk.

Na 8 jaar als collega’s te hebben gewerkt bij een tandartspraktijk in Oosthuizen weten we precies wat we aan elkaar hebben en wilden we onze kans grijpen om als zelfstandige verder te gaan in een eigen praktijk.

Nanette is een zeer ervaren en deskundig mondhygiënist en Linda een bedreven preventieassistente. Met deze combinatie vullen we elkaar goed aan. Nanette neemt de zorg op zich voor patiënten met tandvleesproblemen. Zij werkt samen met u naar een goede mondgezondheid toe en helpt u om het daarna stabiel te houden.

Linda geeft voornamelijk preventieve voorlichting over hoe u het beste het gebit en tandvlees kunt verzorgen zodat u grote problemen kunt voorkomen zoals tandvleesontsteking of gaatjes.

Kinderen leren bij ons op een speelde manier hoe ze het beste hun tanden en kiezen kunnen poetsen zodat gaatjes voorkomen kunnen worden. Door op jonge leeftijd met uw kind naar ons toe te komen blijft angst voor de tandarts vaak uit. Niet alleen omdat uw kind al vaker in de stoel heeft gezeten, maar ook omdat er goed is geoefend met poetsen en de kans op gaatjes een stuk kleiner is geworden!

Wist u trouwens dat kinderen tot 18 jaar gratis worden behandeld? Dit wordt namelijk vergoed vanuit het basispakket.

Nanette de Vries

Linda Vergouwe